Manchester United slog Crystal Palace 2:1

Den 4. februar, 22. runde af Premier League, spillede Manchester United mod Crystal Palace på Old Trafford. Bruno Feandes og Rashford i Billige Manchester United Hjemmebanetrøje scorede hver 1 mål. Casemiro modtog et rødt kort og bliver suspenderet i 3 kampe. Til sidst besejrede Manchester United Crystal Palace 2-1 og vandt fire sejre i træk. Med 42 point steg de til tredjepladsen, og Crystal Palace blev nummer 12 med 24 point.

5. minut lavede Rashford en pasning fra venstre og ramte Hughes' arm. Efter at være blevet tilskyndet af VAR fik Manchester United et straffespark. Bruno Feandes scorede let og Manchester United 1-0. 62. minut lavede Luke Shaw en lav aflevering fra venstre, og Rashford skubbede let til og scorede, Manchester United 2-0. 70. minut låste Casemiro Hughes hals og slog ham derefter i ansigtet. Med VAR’s bekræftelse sendte dommeren Casemiro ud. 76. minut skød Doucouré fra ydersiden af vristen, Schlupp skød fra ydersiden af vristen og scorede, Crystal Palace 1-2.

I dette spil præsterede Rashford fremragende. Han har scoret mere end 10 mål i Premier League i denne sæson. Uanset om han spiller på fløjen eller på midten, samarbejder han meget godt med sine holdkammerater. Han er en uundværlig målscorer for de røde djævle. Men Anthony var bekymrende, og den offensive effektivitet var utilstrækkelig. I anden halvleg blev en sidelinjekonflikt mellem de to sider udløst, hvilket resulterede i et rødt kort fra Casemiro og hans 3 kampes fravær.

Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk...
ما را در سایت Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk دنبال می کنید

برچسب : Billige Manchester United Hjemmebanetrøje, نویسنده : trojebutik trojebutik بازدید : 110 تاريخ : سه شنبه 18 بهمن 1401 ساعت: 20:09