UEFA Euro 2024-kvalifikation: Frankrig 1-0 Irland, Holland 3-0 Gibraltar

Den 27. marts slog gruppe B, Frankrig Irland 1-0 på udebane. Pavard i den Frankrig Landsholdstrøje Fodbold, bidrog med et vidunderligt verdensskud. Frankrig vandt 2 runder og placerede sig på førstepladsen i gruppe B med 6 point, mens Irland 4. med 0 point.

50. minut lavede Rabiot en fejl med et indlæg fra venstre, men det lykkedes for Pavard at stjæle, hvorefter han direkte lavede et langskud, en vidunderlig verdensbølge, Frankrig 1:0! I sidste øjeblik, kæmpede Irland voldsomt tilbage, Maignan lavede vidunderlige redninger for at holde den franske dør sikker. Frankrig vandt 1-0!

Samme dag besejrede Holland Gibraltar 3-0 på hjemmebane og blev nummer 3 i gruppe B. 23. minut lavede Dumfries en aflevering fra højre til straffesparksfeltet, målmanden lavede en fejl, så scorede Depay i den Holland Landsholdstrøje Fodbold med en header. Holland 1-0! 50. minut lavede Jacques en aflevering til straffesparksfeltet, Ake modtog en assist fra Dumfries, scorede med et hovedstød, Holland 2:0! 82. minut lavede Blind et indlæg fra toppen af straffesparksfeltet, Ake ramte forsvarsspilleren med et langskud og bolden gik i nettet, Holland vandt 3:0. Siden Holland tabte 0:4 til det franske hold i sidste runde, blev de nummer 3 i gruppe B.

Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk...
ما را در سایت Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk دنبال می کنید

برچسب : Frankrig Landsholdstrøje Fodbold,Holland Landsholdstrøje Fodbold, نویسنده : trojebutik trojebutik بازدید : 73 تاريخ : سه شنبه 8 فروردين 1402 ساعت: 21:35