Premier League-dommere skaber endnu en gang stor kontrovers

I 14. runde af Premier League-sæsonen 2023-24 vil Manchester City møde udfordringen fra Tottenham Hotspur på hjemmebane. Selvom de to hold iscenesatte en offensiv kamp i løbet af kampen og scorede en vidunderlig scoring på 3-3, var hovedpersonen i denne kamp ikke en hvilken som helst spiller iført en Billige Manchester City Hjemmebanetrøje, og det var heller ikke Tottenham-spillee, der spillede udekampe. I dette spil blev Premier League-dommeren igen den største hovedperson i at påvirke resultatet af kampen.
Før starten af denne kamp havde Manchester City lidt to uafgjorte uafgjorte i træk i ligaen, mens Tottenham havde lidt tre på hinanden følgende tab. Begge hold håber på at vinde denne kamp for at ændre den nuværende situation. Son Heung-min, iført en Billige Tottenham Hotspur Udebanetrøje og anførerbind, åbnede scoringen for holdet i kampens 6. minut, men scorede derefter selvmål. Alvarez assisterede derefter Foden med at score, og Manchester City førte 2-1 ved pausen. I anden halvleg assisterede Sun Xingmin Rosselso med et langskud for at udligne. Haaland assisterede Grealish til at tage føringen igen. I det 90. minut scorede Kulusevski med et hovedstød, og Tottenham udlignede igen til 3-3. Det kan siges, at dette var en vidunderlig Premier League offensiv kamp, men jeg havde ikke forventet, at Premier League-dommeren i den sidste fase af spillet igen ville blive spillets sidste hovedperson.
I det 94. minut af kampen opstod den mest kontroversielle scene. Efter Haaland var blevet begået, rejste han sig op og sendte en lang bold. Dommeren signalerede, at spillet skulle fortsætte. Så lavede Grealish et enkelt skud, men dommeren stoppede straks spillet og dømte Tottenham for en fejl på Haaland... Denne straf udløste også øjeblikkeligt Manchester City utilfredshed blandt spillere og fans. Den slags ser ud til at være sket hyppigt i de seneste sæsoner, og nogle gange kan folk ikke engang sige, om Premier League-dommeren har en bestemt opgave eller er utilstrækkelig i arbejdsevne.

Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk...
ما را در سایت Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk دنبال می کنید

برچسب : Billige Manchester City Hjemmebanetrøje,Billige Tottenham Hotspur Udebanetrøje, نویسنده : trojebutik trojebutik بازدید : 26 تاريخ : سه شنبه 14 آذر 1402 ساعت: 7:39