Ligue 1: Paris Saint-Germain 3-1 Montpellier, Messi scorede 1 mål

Den 1. februar, den 21. runde af Ligue 1, Paris Saint-Germain 3:1 Montpellier. Mbappé blev skiftet ud i det 20. minut på grund af en skade. Fabian Ruiz bidrog med 1 aflevering og 1 skud og blev kåret som den bedste spiller i spillet. Messi spillede godt med 9 skud og 3 skud på mål. At score 1 mål og skabe 2 chancer. Neymar, klubben tidligere har meddelt, at han var i behandling, deltog ikke i kampen i Billige Paris Saint-Germain Hjemmebanetrøje.

7. minut blev Ramos trukket ned i straffesparksfeltet, dommeren fløjtede et straffespark, Mbappé tog det, men bolden blev reddet, så bekræftede VAR en overtrædelse, Mbappé lavede endnu et straffespark, men missede; 20. minut var Mbappé ikke i stand til at fortsætte spillet på grund af en skade og blev skiftet ud; 34. minut scorede Messi, men ugyldig på grund af offside. Deadlock blev brudt i det 55. minut. Efter Ashrafs skud blev blokeret, scorede Fabian Ruiz med et supplerende skud, Paris Saint-Germain 1-0; 71. minut sendte Fabian Ruiz en assist, Messi scorede, Paris Saint-Germain 2-0; 88. minut scorede Montpelliers Nordan et langskud udefra, Montpellier 1-2; overtid, 16-årige Zaire Emery scorede fra en lille vinkel, og Paris Saint-Germain lukkede sejren 3-1. Herefter akkumulerede Paris Saint-Germain 51 point og fortsatte med at føre stillingen med en fordel på 5 point.

Dette er Messis 697. mål i de fem bedste ligaer, der overgår Ronaldos 696 mål. I alle tueringer i denne sæson spillede Messi 23 gange, lavede 14 mål og 14 assists. Fans, der bærer Billige Messi Spillertrøje over hele verden, er vidne til Messis vidunderlige personlige rekorder på banen.

Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk...
ما را در سایت Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk دنبال می کنید

برچسب : Billige Paris Saint,Germain Hjemmebanetrøje,Billige Messi Spillertrøje, نویسنده : trojebutik trojebutik بازدید : 118 تاريخ : جمعه 14 بهمن 1401 ساعت: 20:13