Liverpool 0-3 Wolves, har de røde stadig en chance i denne sæson?

Den 4. februar, 22. runde af Premier League, Liverpool 0-3 Wolves, uden sejr i fire på hinanden følgende runder. Sammenlignet med Wolves' effektivitet virkede spillee i røde Billige Liverpool Hjemmebanetrøje ude af stand til at spille.

5. minut sendte Sarabia i Billige Wolves FC Hjemmebanetrøje en lang aflevering fra højre, hvorefter Hee-Chan Hwang indsatte i straffesparksfeltet og sendte tilbage i en omvendt trekant. Matip fra Liverpool blokerede bolden i holdets eget mål. Wolves 1-0! 12. minut lavede Cunha et indlæg fra bundlinjen, Joe Gomez lavede et hovedstød og Kilmans andet hovedstød blev blokeret, så modtog Craig Dawson bolden og scorede. Wolves 2-0. 71. minut stjæler Moutinho bolden og indleder et kontraangreb, Adama Traoré skrider ind i straffesparksfeltet og laver et indlæg, hvorefter Ruben Neves indsætter bolden og skubber for at score. Ulvene fører 3-0.

Liverpool har lukket 9 mål ind i tre på hinanden følgende udekampe i Premier League, som er nummer 9 i Premier League. Dette vintervindue gjorde de ikke op for midtbanespilleren. Van Dijk er stadig ved at komme sig over sin skade. Liverpool viste dårlig offensiv afslutning, og forsvaret lavede ofte fejl og tabte mål.

Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk...
ما را در سایت Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk دنبال می کنید

برچسب : Billige Liverpool Hjemmebanetrøje,Billige Wolves FC Hjemmebanetrøje, نویسنده : trojebutik trojebutik بازدید : 90 تاريخ : دوشنبه 17 بهمن 1401 ساعت: 18:58