Endelig en sejr til Liverpool, 2-0 Everton, Salah scorede & Gakpos første mål

Den 13. februar, 23. runde af Premier League, slog Liverpool Everton 2-0 på hjemmebane. Salah scorede 1 mål i første halvleg, Gakpo scorede 1 i anden halvleg, dette var hans første mål mens han var iført den røde Billige Liverpool Hjemmebanetrøje.

35. minut tog Iwobi et hjøespark, og Colemans hovedstød ramte stolpen. 36. minut fik Liverpool en chance for at kontraangreb. Nunez avancerede med bolden og lavede en aflevering, Salah fulgte op og skød og scorede. Liverpool 1-0! 48. minut gik Salah direkte, Aold sendte bolden lavt fra højre til bagerste punkt, Gakpo skubbede og scorede, Liverpool 2-0! I det 61. minut vendte Gakpo sig om og slap af med forsvaret og sendte bolden, hvorefter Nunez skød, men missede. 88. minut lavede Firmino en vidunderlig aflevering, så skød Salah fra højre side af straffesparksfeltet, men det blev reddet af Everton-målmand. Liverpool vandt 2-0.

Før denne kamp havde Liverpool gennemgået 4 runder af ligaen uden sejr. Selvom modstanderen er Everton på 18. pladsen, er sejren stadig en god nyhed for fans, der bærer Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk rundt om i verden.

Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk...
ما را در سایت Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk دنبال می کنید

برچسب : Billige Liverpool Hjemmebanetrøje,Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk, نویسنده : trojebutik trojebutik بازدید : 96 تاريخ : سه شنبه 25 بهمن 1401 ساعت: 19:28