Champions League: Borussia Dortmund 1:0 Chelsea

Den 15. februar, Champions League 1/8-finaler, besejrede Dortmund Chelsea 1-0 hjemme, Adeyemi scorede det eneste mål. Thiago Silva fik et gult kort for håndbold, Felix spildte flere muligheder. De fans, der bærer en Billige Chelsea Hjemmebanetrøje, har stadig ikke set, at en sejr tilhører dem.

4. minut lavede Havertz et tyv fra midtercirklen og kom ind i straffesparksfeltet, men målmanden Kober reddede bolden. 17. minut blev Mudrick bragt ned fra venstre side, Chelsea fik et frispark, Reece James tog det og skød bolden ind i straffesparksfeltet, så scorede Thiago Silva med en håndbold og fik et gult kort! 37. minut lavede Havertz et indlæg fra højre i straffesparksfeltet, Felix indsatte og skød efter en step-justering, men ramte overliggeren! 55. minut fik Chelsea et frispark på forreste bane, Reece James tog det og skød direkte, men det blev reddet af Kober! 62. minut belejrede Chelsea frontbanen, Ziyech skabte en chance, Reece James skød, men den blev reddet af Kober igen! 63. minut afdriblede Adeyemi i Billige Borussia Dortmund Hjemmebanetrøje bolden fra bagbanen i 70 meter og scorede, 1:0. 78. minut lavede Cheek en omvendt trekantpasning fra bundlinjen til straffesparkspletten, Koulibaly skød, men blev clearet af Emre Can fra mållinjen!

Dette er første gang, Dortmund mødte Chelsea, sidste gang var mod Tottenham i Europa League i 2016. Adeyemi er en af de yngste spillere, der har scoret mindst 2 mål i Champions League i denne sæson, og dermed lige Bellingham og Elliott. Adeyemi har scoret i hver af de sidste 3 kampe, i alt 3 mål. Chelsea vandt kun 1 kamp i 9 kampe i 2023, dette er holdets længste ikke-vindende række siden januar 2018.

Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk...
ما را در سایت Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk دنبال می کنید

برچسب : Billige Chelsea Hjemmebanetrøje,Billige Borussia Dortmund Hjemmebanetrøje, نویسنده : trojebutik trojebutik بازدید : 109 تاريخ : پنجشنبه 27 بهمن 1401 ساعت: 19:01