Premier League: Liverpool 2:0 Wolves, Van Dijk og Salah scorede hver 1 mål

Den 1. marts, tillægskamp til 7. runde af Premier League, oplevede Liverpool en hård kamp på hjemmebane Anfield, med Van Dijks hovedstød i det 73. minut og Salahs mål i det 77. minut for at slå Wolves 2:0. Liverpools placering steg til sjette, 6-points hul med Tottenham på fjerdepladsen, hvilket gør det muligt for de fans, der bærer Billige Liverpool Hjemmebanetrøje, at se holdets håb om at konkurrere om fjerdepladsen.

3. minut vendte Bajcetics lave skud rundt i straffesparksfeltet, men blev blokeret, så missede Saravias hovedstød. 19. minut lavede Salah en skrå aflevering fra højre til straffesparksfeltet, og Jota skød målet med hælen, men missede. 24. minut erstattede Wolves' Etnuri den skadede Bueno. 39. minut satte Núñez ind i straffesparksfeltet og lavede et indlæg, Elliott fulgte op med et hovedstød foran målet, men missede. I pausetiden i første halvleg afleverede Núñez bolden, og Elliott fulgte op med et smukt skud i straffesparksfeltet, men Jose Sa faldt til jorden og reddede bolden med fingerspidsee.

53. minut faldt både Lemina og Fabinho til jorden. Dommeren mente, at Fabinho havde begået en fejl og gav ham et gult kort. 64. minut kom Podens og Joao Gomez fra bænken. 66. minut kom Jota ind i straffesparksfeltet i høj fart og blev bragt ned. Núñez fulgte op på at lave et lavt skud med højre fod, men VAR-gennemgangen afgjorde, at målet var ugyldigt, fordi Jota lavede en fejl først. 73. minut lavede Aold et frispark fra venstre side af forreste bane, så ramte bolden Van Dijks skulder og lavede en vidunderlig bue, men den blev reddet af Jose Sa. Men så scorede Van Dijk fra tæt hold foran målet, Liverpool 1-0! 77. minut, satte Zimikas ind i straffesparksfeltet fra venstre for at aflevere bolden i høj fart, Salah scorede let, Liverpool 2-0!

I første runde af UEFA Champions Leagues ottendedelsfinale havde Liverpool en 2-målsføring hjemme, men blev derefter lukket 5 mål ind i træk af mænd i de hvide Billige Real Madrid Hjemmebanetrøje, et ydmygende nederlag. Den 5. marts skal Liverpool møde Manchester United. På nuværende tidspunkt har Manchester United 10 point mere end Liverpool i Premier League, og Manchester United er netop nået til tops i Liga Cuppen og har vundet det første mesterskab i seks år, og i FA Cuppen er de også gået videre til kvart- finaler. Hvis du er fan, der bærer en Billige Manchester United Hjemmebanetrøje, tror du, Liverpool har en chance for at vinde?

Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk...
ما را در سایت Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk دنبال می کنید

برچسب : Billige Liverpool Hjemmebanetrøje,Billige Real Madrid Hjemmebanetrøje,Billige Manchester United Hjemmebanetrøje, نویسنده : trojebutik trojebutik بازدید : 79 تاريخ : پنجشنبه 11 اسفند 1401 ساعت: 21:05