Champions League: Napoli besejrede Eintracht Frankfurt 3-0, 3 hold i Serie A gik videre til kvartfinalen

Den 15. marts, anden runde af UEFA Champions Leagues 1/8-finaler, besejrede Napoli Eintracht Frankfurt 3-0 hjemme og gik ind i kvartfinalen med en samlet score på 5-0. Osimhen scorede 2 mål og Zelinski 1 straffe. Osimhen blev den første spiller i Napolis historie til at score i begge knockout-runder i Champions League. Før kampen udbrød der sammenstød i centrum af Napoli mellem fans iført Billige Napoli Hjemmebanetrøje og dem i Billige Eintracht Frankfurt Hjemmebanetrøje.

Napoli startede stærkt og skød ofte, men målmanden Frankfurt lavede flere strålende redninger. 45. minut lavede Politano et indlæg fra højre, Osimhen sprang højt og scorede med et hovedstød, Napoli 1-0!53. minut, Di Lorenzo lavede en pasning, Osmeen skød på midten og scorede, Napoli 2-0!64. minut, Zelinski lavede et straffespark i straffesparksfeltet, og skød derefter og scorede det, Napoli 3-0! Frankfurt startede derefter en bølge af offensiv i slutningen af kampen, men det lykkedes ikke at score.

Serie A-holdene opnåede et gennembrud i denne sæson. Napoli skrev sin historie ved at gå videre til kvartfinalee i Champions League for første gang. AC Milan, Inter Milan og Napoli 3 Serie A-hold er gået videre til kvartfinalee. Det er første gang i 17 år! Serie A var engang kendt som "Lille VM" og var hegemoniet i Champions League. Men siden Inter Milan vandt Champions League-trofæet i 2010, har ingen Serie A-hold vundet det lige siden.

Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk...
ما را در سایت Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk دنبال می کنید

برچسب : Billige Napoli Hjemmebanetrøje,Billige Eintracht Frankfurt Hjemmebanetrøje, نویسنده : trojebutik trojebutik بازدید : 82 تاريخ : پنجشنبه 25 اسفند 1401 ساعت: 18:27