Premier League: Southampton 3-3 Tottenham Hotspur, kan Hotspur ikke spille som et hold?

Den 18. marts, 28. runde af Premier League, Southampton 3-3 Tottenham hjemme. Porro, Kane og Perisic i Billige Tottenham Hotspur Hjemmebanetrøje scorede hver 1 mål, Adams og Walcott i Billige Southampton Hjemmebanetrøje scorede hver 1 mål, Ward-Prowse scorede 1 straffespark.

45.+1 minut sendte Heung-Min Son en præcis skrå aflevering fra venstre, Porro var umarkeret og lavede et kraftfuldt skud, Tottenham 1-0! 46. minut sendte Lavia et gennemspil fra midtbanespilleren, Walcott rykkede frem og sendte derefter et indlæg fra højre, Adams fulgte op og scorede, Southampton 1-1! 65. minut, Tottenham organiserede offensiv fra højre, Kulusevski sendte et indlæg med venstre fod, fra midten scorede Kane med et hovedstød, Tottenham 2-1! 75. minut lavede Kulusevski et indlæg fra højre, Perisic skød og scorede udefra, Tottenham 3-1! 77. minut havde Southampton et hjøespark. Ward-Prowse modtog et mål fra holdkammeraten til højre og lavede en aflevering, så headede Mara bolden ned, Walcott greb chancen til at skubbe og scorede, Southampton 2-3! 90. minut havde Southampton et hjøespark. Sarr lavede en clearing i straffesparksfeltet og sparkede Niles ned. Southampton havde et straffespark, Ward-Prowse scorede det med et kraftfuldt skud, Southampton 3-3!

Indtil videre i denne måned i de fem Premier League-kampe har Tottenham kun vundet kampen mod Nottingham Forest. Selvom Hotspur stadig ligger på 4. pladsen, fører Hotspur kun to point mod Newcastle. Stillet over for dette følte ikke kun de fans, der bar billige Tottenham-trøjer, skuffede, træneren Conte kritiserede nådesløst holdets spillere for at kæmpe på egen hånd. "Det er ikke et hold, det er bare 11 fyre, der spiller for sig selv."

Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk...
ما را در سایت Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk دنبال می کنید

برچسب : Billige Tottenham Hotspur Hjemmebanetrøje,Billige Southampton Hjemmebanetrøje, نویسنده : trojebutik trojebutik بازدید : 82 تاريخ : يکشنبه 28 اسفند 1401 ساعت: 14:48