Premier League: kæmpe om 1. pladsen, den endelige vinder er Manchester City

Den 26. april slog Manchester City Arsenal 4-1 på hjemmebane. Med to kampe mindre var Manchester City kun 2 point efter Arsenal. I de sidste 12 Premier League-kampe mod Arsenal bevarede Billige Manchester City Hjemmebanetrøje en komplet sejr, hvor de scorede 33 mål og lukkede 5 mål ind. Sidste gang Gunners vandt mod Manchester City i ligaen går tilbage til 2015. Men fans, der bærer Billige Arsenal Hjemmebanetrøje, kan stadig ikke lade være med at føle sig skuffede.

De Bruyne scorede 2 mål og 1 assist, med en afleveringssuccesrate på 75%, 2 nøgleafleveringer og skabte 2 vigtige muligheder. Efter kampen blev han også valgt som Man of the match. Harland bidrog med 1 mål og 2 assists.

7. minut lavede Stones en lang aflevering fra bagbanen. Harland slippe af med modstanderen for at få bolden, så sendte bolden videre til De Bruyne, sidstnævnte lavede et lavt skud i toppen af buen, Manchester City 1-0! 45+1 minut fik Manchester City frispark på forreste bane, De Bruyne sendte bolden i straffesparksfeltet, Stones scorede med et hovedstød. Linjedommeren løftede flaget for at signalere offside. Men VAR bekræftede ingen offside. Manchester City 2-0! 54. minut lavede Arsenal en fejl på midtbanen. Manchester City stjal bolden, så sendte Harland den videre til De Bruyne, sidstnævnte lavede et lavt skud og scorede, Manchester City 3-0! 86. minut, Arsenals hjøespark, Trossard lavede et indlæg, Holding skubbede og scorede, Arsenal 1-3! 90+5 minutter spillede Manchester City på forreste bane. Beardo Silva afleverede bolden i toppen af buen, Holding blokerede den, så nåede bolden Harland, sidstnævnte skubbede og scorede, Manchester City 4-1 Arsenal.

Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk...
ما را در سایت Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk دنبال می کنید

برچسب : Billige Manchester City Hjemmebanetrøje,Billige Arsenal Hjemmebanetrøje, نویسنده : trojebutik trojebutik بازدید : 81 تاريخ : پنجشنبه 7 ارديبهشت 1402 ساعت: 19:29