Manchester City 2-1, topper Premier League-stillingen

I tredje runde af Premier League i den nye sæson udfordrede Manchester City nyoprykkede Sheffield United på udebane. Haaland, iført Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk nr. 9, scorede med et hovedstød, og Rodri scorede det lore mål i det 88. minut. Manchester City vandt en spændende 2-1 sejr. Manchester City indvarslede 3 sejre i træk i Premier League, og overhalede også West Ham United i stillingen for at komme til tops, og blev det eneste hold i Premier League, der fastholdt en komplet sejr i den nye sæson.
For nylig har Guardiola været fraværende i en periode på grund af rygoperation og kan kun fjekommandere. Derudover har De Bruynes skade bragt nogle vanskeligheder til holdets kampagne. Men at dømme ud fra spillets proces har Manchester City en absolut fordel. Deres boldbesiddelse er så høj som 80 %, antallet af skud er nået op på 30, og antallet af skud på mål er 9 gange. Offensivspilleren Harland blev forsvaret af mere end to modstandere, og det var nærmest svært at få et godt skud. Selvfølgelig, selv under modstanderens særlige opmærksomhed, scorede Haaland stadig et mål.
Dette spil er en test for Manchester City. Når de stødte på vanskeligheder og udfordringer, demonstrerede de fuldt ud deres styrke og vilje. I fravær af træneren vandt de med Haaland og Rodris mål de første tre sejre i træk i den nye sæson. Det fik også utallige Manchester City-fans iført Billige Manchester City Hjemmebanetrøje og fulgte holdet til udekampen til at føle sig en vidunderlig kamp.

Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk...
ما را در سایت Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk دنبال می کنید

برچسب : Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk,Billige Manchester City Hjemmebanetrøje, نویسنده : trojebutik trojebutik بازدید : 59 تاريخ : دوشنبه 6 شهريور 1402 ساعت: 23:33